Jo´menvisst.

Nu har lilla L vaknat [var dock några timmar sedan haha]
vi har suttit på balkongen och druckit kaffe och vaknat till liv och hon har även städat upp här innan vi ska försöka dra oss in mot stan och handla lite.

nu fick jag total hjärnsläpp.



Ikväll ska vi antagligen gå ut på krogen då lilla L är ledig så vi ska passa på att ha rejäl tjejkväll och festa till ordentligt.

Kort kommer absolut!


Överskrift.

Godmorgon mina vänner!
Har legat i sängen i mitt rum ända tills nu och kollat på tv och druckit kaffe.
Ska snart lägga mig igen orkar inte vara uppe än haha.

Ska invänta lilla L som fortfarande sover sen ska vi in mot stan och hämta hemmanyckeln och handla lite.
Jag är sugen på att göra något nytt med mig själv.
Får se vad dåren hittar på haha.

Igår så storstädade verkligen jag, fick noja haha.
Städade ur hela kylen, hela toaletten alla skåpluckor and so on.
Känns skönt att ha det klart iaf. Nu ska jag bara damsuga en gång till och våttorka så är lägenheten helt fit.

Möblerade om i mitt rum oxå så nu ser det ut som att jag har ett jätte stort rum :O

Godmorning Peeps!

Nu sitter jag med kaffekoppen vid matsalsbordet och försöker vakna till liv.
Ska snart väcka karln som sover på soffan och åka iväg mot täby för att möta upp min nya sambo :)
Har bara en nyckel än så länge så det bär av mot Sollentuna strax därefter för att hämta en till nyckel.
Igår så var vi över hos lilla L och hämtade nästintill allt av hennes saker, hon har bara porslin and shit kvar nu, men får ta det en annan dag.

Så nu sitter jag vid hennes dator och har lagt upp lite nya kort och lagt in mer musik i min mp3.
Borde klä på mig and shit för bussen går 53.
[insåg dock nu att bussen går 11.53 och klockan är väl ändå bara tio?]

Så nu ska jag fortsätta dricka kaffe och lägga in massvis med kort!


haha overloard? Wtf?

haha ja ibland så vet jag inte varför jag väljer dom rubriker jag gör haha. nu ska jag snart sova men först ska jag tvätta ansiktet, borsta och fläta håret, borsta mina vita och ladda kaffebryggaren [så slipper man gå upp så tidigt och kan dessutom lägga sig ett tag medans kaffet bli klart] men nu callar jag in the night. över and out/crazy cat lady

Overlord.

Sitter hemma hos C och har gosat med Rufus och passar då på att blogga ordentligt!
Eller i varje fall på ordentligt sätt.
Idag har jag varit hemma hos mamma med Rufus och ätit middag, sen åkte jag till C och nu sitter jag här och nördar mig medans jag väntar på att han ska komma tillbaka hem.
Ska med bussen hem som går om ca halvtimma och då ska jag städa ut lilla rummet och baka äppelpaj.
jag har ingen vaniljsås, men vaniljglass går väl minst lika bra det, visst?
I fredags så satt det massa folk hemma hos mig och öste, även igår kom det över folk.
en saknades dock tyvärr, men man får taga det man hava haha.
F klippte mitt hår igår oxå, jag har hittat min nya frisör haha.
Imorrn ska jag först till "läkaren" klockan tio, sen ska jag möta upp mamma och sen vidare hem för att ha "möte" med F och L ang boendet. Sen ska jag till E och prata med henne och hennes sambo.
Shit, känns som att jag har tusen saker att göra.
har massa roliga kort på kameran som ska upp så fort jag har min dator igen.
om jag inte går ner till granneman imorrn och lägga in alla kort and shit där...

Btw har jag och F ett hemligt projekt!
Deeeeet ni!

fäst och prinsarna är vansinniga haha

Godmorgon :) eller ja haha. jag ligger i soffan och dricker kaffe och ska snart ta tag i städningen. jag har två "moods" ska ni veta, antingen så förfaller allt här hemma eller så är jag nästintill pedantisk. just nu [som ni kanske märker] är jag inne i mitt pedantiska mood. anyhow, vid två ska jag åka till täby centrum och gå in på banken och sen möta upp lilla L. ska även dra mot Arninge och handla skor. anser att jag kan spendera 500 kr på tre par höstskor. bra investering kallas det om du frågar min mamma haha. ikväll ska vi festa och vi börjar här hemma. jag skulle vilja säga att vi festar in hösten, firar att min hyra är betald och att låg efter den fjärde oktober inte kommer ha ont i munnen längre! Yäy! så nu ska jag lyssna på Slantize - how you make me feel. ha en underbar helg mina vänner!

orka att det inte går att spara

sitter i soffan med en tand mindre! det börjar göra ont nu när bedövningen släppt. men jag har iaf fått lite mat i magen och hyran för juli är nu betald! Yäy! så nu hoppas jag på att få sällskap och så ska jag knapra lite mer värktabletter :)

att vara vaken för tidigt

Godmorgon :) egentligen skulle jag åka till vallentuna om en kvart men dom ringde nyss och sa att min läkare är hemma med sjukt barn så jag fick en ny tid på måndag. så nu är det bara för mig att vänta tills kl blir iaf ett. fick världens bästa beat igår av lilla L, och det är så sjukt bra att låg nästan får ont av att inte spela upp det för världen! men nu ska väl jag dricka mer kaffe och fundera över dagen. puss på er alla :)

eftersom jag glömde sist börjar jag med rubrik nu.

L drog för ett tag sedan, vi har spelat alfapet och haft riktigt mycket tjejsnack och åt hallonpaj! har iaf haft det riktigt Mysigt :) så nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova. ska upp tidigt Imorn som sagt. ska vara i vallentuna kl tio och sen hos mamma vid elva halv tolv. är sjukt nervös inför tandläkaren dock. första gången jag ska dra ut en tänd... shit, det kommer göra jätte ont! hoppas på att få Mysigt sällskap Imorn med. så håll tummarna nu gott folk :) sov så gott mina små vänner!

ta en öl nu

nej då :) L kommer hit snart för att umgås, ska bli trevligt :) Imorn ska jag upp tidigt för kl tio ska jag vara i vallentuna. Usch, alldeles för tidigt om ni dragas mig haha.

glömde rubriken

idag ska jag testa det som vi lärde oss i skolan. nämligen att hitta på rubrik efter att man skrivit. mamma var nyss här och hälsade på, trevligt:) ikväll ska jag kila över till pappa och låna datorn och kolla min mail och så. ska snart fortsätta städa och lyssna på musik! nu undrar ni säkert hur jag kan göra det eftersom jag varken har stereo, dator eller musikkanaler. jo jag fick mig minsann en mp3 igår! Yäy tack<3 och det är härlig musik på den redan så det är verkligen perfekt!

team emma.

Nu var det ett tag sedan jag Blogga, och det är verkligen enbart för att det är jätte jobbigt att göra det från telefonen. 1. hur jag än gör så kommer alltid minst tio inlägg upp. 2. ibland när jag skriver ett långt inlägg och ska spara så försvinner hälften. 3. det blir aldrig stor bokstav på telefonen av sig själv och den är jätte seg att skriva på så ofta så hinner hjärnan så långt före telefon att jag glömmer bort vad det var jag skulle skriva från början haha. 4. det är så fult och tråkigt när man inte kan fixa till inläggen med bilder and shit. skit samma, de senaste dagarna har minst sagt varit långa. jag fick ju låna pappas dator. det visade sig dock att det trådlösa inte funkar haha typiskt. och jag har även varit akut hos tandläkaren då min kind svullna upp till en inte så bra storlek. så det visade sig att två av mina visdomständer i både under och överkäken har blivit infekterade. så nu går jag på penicillin och Imorn ska jag dra ut min första tand. och där försvann halva inlägget. haha orka!

hamstertjej.

Godmorgon. idag iser min kind värre ut än igår. den är så svullen att jag knappt kan prata haha så himla sämst. men ska snart över till pappa och låna hem hans gamla dator, bättre än inget. Btw så har jag lagt ner politiksnacket, ni förstår ju ändå inte vad jag menar haha. nu ska jag traska och håll tummarna för att dom har värktabletter.

blått styrelse igen då. vart fan är sverige på väg.

jag hade tydligen fel haha. men är det inte så att vi inte vet fören på onsdag helt säkert vem som vann? dom ska väl räkna alla röster som kommer från folk som inte är hemma i sverige? wei så förhoppningsvis så drar det röda iväg då :) min dator är fortfarande död så måste leta upp mina papper på den och åka och lämna in den i veckan.. Suck. och åter igen till dig humanist, känns som att du fortfarande inte har läst ordentligt. jag är mycket väl medveten om vilka sd är och att dom för inte alls länge sen bytte ut deras nazistdräkter, men faktum kvarstår, en fjärdedel b svenska folket röstade på dom. känns inte det som att något är fel då? och att dom nu borde ta tag i det här som helt uppenbarligen är ett stort problem. jag påpekar bara att vi inte har något att säga till om egentligen, varför dom har sådana här röstningar är enbart för att vi ska tro att vi lever i en demokrati. men fyra år till av alliansens styre så kan vi ju bara tänka hur det kommer bli för att låginkomstarbetare, rent ut sagt förjävligt kommer det bli. dom kommer fortsätta göra sverige bra för rika och skita i oss svenssons som de senaste fyra åren. arbetarparti in my ass. de senaste åren har det inte funnits mer jobb än annars och folk kan inte vara sjuka längre knappt för att det är så låg ersättning, så man ska alltså tvinga folk till att jobba trots att man är jättesjuk etc? shit hör ni hur sjukt det låter. vi pratas alltid om jämställdhet mellan könen här men ska det inte vara likadant mellan oss svenssons och rikemansidioterna?

och så hade jag rätt igen.

jag råkade radera hela mitt förra inlägg. jag orkar inte skriva om allt dock haha. så nu ville jag bara påpeka att jag hade rätt. SD hamna i riksdagen och självklart vinner socialdemokraterna. förlåt men vad hade ni väntat er? och till dig humanist: jag har då aldrig påstått att skattepengarna ska gå till sprit, Cigg och husdjur, inte heller att det har något med invandringspolitiken att göra. läs om inlägget, jag skrev även att jag absolut inte är insatt. Dock tycker jag ändå att det på något sätt är bra att sd kom med, det känns som att resterande av partierna måste lyssna och kanske göra något åt saken? för helt uppenbarligen är svenska folket så pass missnöjda att det går så långt som nu. och en annan sak jag kom att tänka på, varför har så många här blivit såhär "främlingsfientliga"? jag menar någonstans är det ju ett stort fel. det kan ju vem som helst se. jag hade något mer vettigt att skriva men jag glömde det lika snabbt haha. och där försvann hälften av mitt inlägg! fan vad less jag blir!

mobilblogg

jag är nu i centralen och väntar på Tuben ut mot farsta. ska nämligen åka ut och hälsa på min favorit rappare! och eftersom folk säger att jag fasiken måste Blogga fast jag inte är hemma så tänkte jag att vi nu gör ett försök :) haha. det kommer ju se förjävligt ut dock haha. och typiskt min otur så går självklart Tuben om en kvart haha. orka. ha en bra kväll mina små vänner. puss och kram på er alla :)

Kartellen!

§

Orkar inte bry mitt söta huvud om rubrik,

Nu har jag varit nere hos Granneman och tagit ett par cigg och bekantat mig med hans nya inneboende.
Hon har en jätte söt iller som heter James och han går lös i lägenheten och är helt fantastiskt söt!
Jag blir sååå sugen på att skaffa mig en iller alltså, men där säger vi STOPP åt det, jag har fyra prinsar, det får ta mig fan räcka ett tag haha.

Pratade med sötnos L nyss och nu har vi kanske ett litet hus på G :)
planen är ju som sagt att jag inom kort kommer få inneboende, kanske två tillochmed
och blir för tillfälligt min lilla familj tills jag och L har hittat hus så kan jag sen hyra ut lägenheten till dom två.

Sitter och lyssnar på gammal svensk musik; Helt galen i dig, en del av mitt hjärta, inatt är du min, mm mm
Jag säger det, svensk gammal musik <3

Nu är det som sagt Lördag och jag har inte ätit mer än äggröra, sist jag åt riktig mat var i Torsdags haha.
sämst tjej.
Det FINNS mat hemma, tro inget annat.
Men jag vill bara inte ha, det smakar inte annat än skit och sen sätter det sig på helt fel ställen!
[HAHA som att jag någonsin har brytt mig innan?]

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla på någon film som heter Adulthood.
Kollade på kidulthood häromdagen nämligen, och det är den första filmen.
Måste erkänna att jag drog ner den när jag läste på någon känd blogg att den var bra haha.
Tack för tipset kanske man kan säga haha.
Den var sjukt bra!

nu snurrar Magaluf på högsta volym och jag ska väl göra mig lite äggröra igen haha.


Over and out / Crazy Cat Lady

Imorrn är det röstdags.

Okej, imorrn ska man ju rösta.
Jag skiter i att rösta helt.
Jag tänker inte ens rösta blankt.

Jag kunde inte bry mig mindr om det här valet.
Det gynnar ändå inte Sverjets folk så det känns lika bra att visa vart jag står.
Att Sverjets politik suger lika mycket hästballe som kungafamiljen om ni frågar mig.

Kan inte alla partier ta alla sina bra saker och göra ett riktigt bra parti som dessutom HÅLLER det dom lovar var fjärde år?
Har inte vi demokrati i Sverjet kanske?
Betyder inte det att "folket bestämmer"?
Sen NÄR fick vi, folket, bestämma eller ens visa våran åsikt?

En sak som dom borde göra vid val är att när du röstar blankt så borde du få skriva in VARFÖR du röstar blankt.
DET om något är väl demokrati?
Att låta folket visa vad dom vill?

Men det här med valet nu av vilket parti som ska sitta i riksdagen eller what ever,
i dont give a fucking fuck about that för det hålls aldrig något ändå.

Och alla partier har något bra men mest skit dom håller på med.
Moderaterna exempel, JA självklart ska inte folk som tjänar mer pengar betala mer skatt, dom ska betala samma skatt som vi andra, MEN å andra sidan ska INTE människor få privilegier bara för att dom är rika. Moderaterna gynnar de rika och sossarna gynnar de fattiga. 

så kan inte alla de här partierna gynna ALLA människor i sverjet?
Annars så känns det kanske som att vi borde ha två partier i makten.

Och come on, varför ens fråga folket vad vi vill när ni ändå inte bryr er och när det inte heller blir så som folket vill.  ENBART onödigt att slösa människors tid.

Jag är verkligen inte insatt i politiken heller, och kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle läsa på?
Det har jag inte heller gjort. FÖR att jag anser att det bara skulle slösa på min tid att sitta och läsa på om en massa skit som jag inte bryr mig om.

ska det bli någon slags ändring i det här landet är det dags att dagens politiker lyssnar på oss människor som bor här i Sverje!!



Och såhär ser det ut när det är ofixat :D



Jag kom nyss på varför.

alla har undrat vad det är jag ser hos honom och vad det är jag gillar.
och jag har hela tiden försökt svara på den frågan men jag har aldrig haft ett ärligt svar.
Jag har alltid bara sagt att; vet inte, jag gillar honom bara..
Men mer än så har jag inte kommit fram till.

Fören nu.. Jag slipper min ångest när jag är med honom, jag känner mig som en hel och frisk tjej och det är en svindlande tanke faktiskt med tanke på att jag inte har varit en hel och frisk människa sen jag var tonåring..

Så där har ni mitt ärliga svar.
Jag vet inte varför jag känner så..
Men jag gör det, och vet ni, det känns jävligt bra att ha kommit till den insikten..

Nu sitter jag och camar med M nere i Skåneland, haha han är så jävla rolig!


Vrid, slicka, doppa!

Är det bara jag och K som tycker det klingar konstigt?
Det är en kaka alltså..
hahaha

Youtube

Har nu suttit och letat efter en viss låt hur länge som helst, men söker man på början av låten på google så kommer bara orginallåten upp, och det var ju inte den jag sökte.
Men nu har jag äntligen hittat!



Och Btw, som svar till "vän", jag ska sluta röka, någon gång haha.

I hate mess, but I love you.

Godmorgon sverjet!
Är det bra med er?

Jag vaknade själv ändå imorse, vilket sög, men what to do lixom :)
Nu ska jag ta min kaffekopp ut till balkongen och ta en cigg.
Sen ska jag försöka få 50 kr typ av pappa, måste handla mjölk och kattsand..

Vad är det som händer idag då?
Hade jag en plan eller? =/
Tåls att fundera på..


fräknar.

jag skulle vilja ha någon som vet vart jag har mina fräknar på kroppen,
någon som vet vartifrån mina fula ärr kommer ifrån,
någon som kommer hem sent på natten och kryper ner i sängen,
någon som vill visa upp mig för världen.

Jag skulle vilja ha någon som jag VET vart hans ärr kommer ifrån
eller visa upp honom för världen :)

Godnatt mina små vänner!

[ja, jag är sjukt kärlekstörstande haha]


But If your heart not in it for real
please don't try to fake what you don't feel
if all love is already gone
It's not fear to leave me on.

My shorty :)


I AM a good gangsta.




Hahaha jag kan inte sluta skratta.
Joel, jag skulle visst bli en bra gangsta!

Juste!!

Haha när jag vaknade upp idag hemma så såg jag att på kudden bredvid mig så låg det massa hår, alltså, det såg ut som någon hade klippt av mig topparna, så jag kollar på flätan och längst ner så ser man att själv "hårtofsen efter snodden" är avtuggat, och även en del av hårsnodden haha.
Satans kattunge <3



Men nu ska jag städa undan det sista i köke och sen tvätta bort sminket och gå och lägga mig.
Men förhoppningsvis så blir jag väckt senare :)
[hoppas hoppas]

Over and out :) Och sov så gott!

Sällskap.

Bluääääää vad tråkigt jag har!!

Vadå, ska jag bara ligga här eller?
haha jag orkar inte vara hemma, eller nej, jag orkar inte vara hemma ensam haha.
ska vi inte hitta på något?
Stjäla en bil kanske?
Eller göra inbrott någonstans?

Nej, USCH säger jag verkligen!

Nu har jag bytt profilbild på FB två gånger, försökt ta några bra kort, suckat över att folk suger på planer [jag har int så mycket att säga till om där egentligen med tanke på hur sämst jag är på planer haha]
jag har även ätit för första gången idag, kulinariskt nog, äggröra ala Malin!

Så nu är ju frågan om jag bara ska ge upp och gå och lägga mig ist
för helt uppenbarligen så händer det inget alls här just nu.



Bloglovin :)

Följ min blogg med bloglovin

:D

Förlåt!

Förlåt Förlåt för den dåliga updateringen.
Jag har hört från vissa håll att jag inte kan hålla på såhär och vara dålig och inte skriva så ofta haha.
Dom sa att jag måste lära mig att mobilblogga.. men ack vad jobbigt haha.

Jag har varit riktigt dålig de senaste dagarna vill jag lova, stans jävla förkylning har jag åkt på minsann.
Än har jag inge feber iaf, men dålig är jag.

Jag åkte till E iaf trots mitt sjuka jag, och vi promenerade i skogen med hundarna och plockade massa svamp så när vi sen kom hem lagade hon till världens godaste mat, svampsåsen är alltid godast när man plockat de själv:)
[Skickar upp bildbomb oxå :D]

Sen hjälpte älskade mig med det som Fru skulle hjälpt mig med.
Så nu minsann mina vänner, NU ska ni få se vad som hänt!


Ni ser va? :)

Sen tvärdäcka jag och fick skjuts till Danderyd i morse av hennes snälla sambo<3

Sen har jag i princip bara sovit och legat i soffan, som jag gör nu med och inväntar en vän, kanske. 


BILDBOMB!


Nu ska jag göra mig själv en kopp te och småsova i soffan.
Over and out [och jag lovar att försöka bättra mig] / Crazy Cat Lady


Morsning.

Godmorgon mina vänner!
Sovit gott hoppas jag?
Nu har jag precis klätt på mig och sitter i soffan med kaffekoppen och inväntar att klockan ska bli typ tjugo över så jag kan börja gå hem till pappa :)

Ska lägga på mig ett ansikte oxå för en gångs skull! Kameran ska med och vi ska ha en riktigt mysig dag i naturen [haha]

Over and out / CrazyCat Lady

Framtiden.

Föresten så känns det som att jag borde berätta hur planen ser ut från och med nu.
jag ska ABSOLUT åka på semster till Amsterdam i ca en månad MEN nu ska jag sikta på att hitta hus och flytta ihop med L. FÖR jag vet att det är förhastat att flytta utomlands just nu.

Och eftersom jag nu har satt allt det här med psyk i rullning så kanske det är bra om jag fullföljer utredningen och inte flyr till ett annat land på en gång haha.

Jag har inte heller berättat att min kära mor slängde i mitt ansikte att dom ska åka och hälsa på min syster i Australien i vinter. Det kändes väl.. ehm, sådär kanske.
Jag menar, orka säga det Just nu till mig? haha hur dum får man vara?

Nu ska jag faktiskt ta mig en alvedon, lite nässprej, dricka en kopp te och sen borsta mina vita och gå och lägga mig.
Jag har en lång dag framför mig ska ni veta.

Hörs imorn bitti mina små vänner :)

Over and out

Apropå hösten.

Vad mysigt det skulle vara att ha någon att hålla i handen under hösten.
Tänk att få klä på sig varma kläder och strosa runt bland alla löv and shit :)
Åh, vad sugen jag blir på långa höstpromenader nu!
Eller att krypa ner i soffan medans det blåser och spöregnar utanför.. myspys <3
eller var höstkär, ja det vore fan något.
Är det något som är mysigt så är det väl just det, att vara höstkär :)
Att vara kär på sommaren suger, för det hejdar en bara, men på hösten och på vintern så passar det så
utmärkt att vara förälskad så man håller modet uppe.
Nu är ju jag inte förälskad, men ändå, mysigt vore det ju verkligen.

Höstpromenader...
Nu passar det ju alldeles utmärkt, speciellt eftersom jag har röda gummistövlar! :)
[Måste smita förbi pappa innan jag åker imorrn och hämta dom bara]

Ett annat bra med promenader är att jag fortsätter rasa i vikt,
och jag kollade nyss på kort från bara i början av sommaren.
och herrejösses säger jag bara..
Jag ska fan försöka leta efter några bra kort man kan jämföra med.


Jag hittar inga roliga, så bjuder på mina gummistövlar ist!




Over and Out/Crazy Cat Lady

Försöka sig på.

Nu ska jag försöka mig på att göra det själv som min kära Fru skulle hjälpt mig med.
wish me luck.

Sensation Cookies Dream

Oh my säger jag bara.

Det här mina vänner är en av de absolut godaste chokladerna jag någonsin ätit.


Höst..

Det slog mig NU att det är ta mig fan höst!
När blev det höst undrar jag?
Det var ju alldeles nyss sommar, eller?

Snart ska jag gå hem mot pappa och hämta mina gummistövlar för att imorrn ska jag minsann ut till Skarpnäck och plocka svamp med E, och vi ska ha picknick med varm oboy och grejer och jag ska ta en massa med höstkort minsann :)
Så imorrn så känns det som att jag kommer att vara höstklädd för första gången detta år.
Det känns väl lite kom si kom sa om jag ska vara ärlig, MEN det ska bli jätte kul att träffa E! :)

Fru kom inte idag, jag tippar på att hon somna.. vilken sucks.
så jag skulle försöka själv, men det gick verkligen inte så bra.
Så nu vill jag inget annat än att åka hela vägen ut till Sollentuna och våldgästa henne och tvinga henne att fixa det här på momangen! Dessutom så saknar jag henne..



Inneboende.

Antagligen så ska jag få en inneboende om ett tag,
han kommer över ikväll så ska vi prata igenom det här ordentligt.
Det vore riktigt bra att dela med någon, men ack så jobbigt att behöva ställa om sig sådär.
Jag menar, det betyder att jag alltid har någon att dubbelkolla med, jag kan inte göra exakt hur jag vill längre lixom haha.

Så planen är nu [Istället för att ligga i soffan och invänta min kära Fru som fortfarande inte kommit och som dessutom ignorerar mig haha] att sätta igång en playlist och börja städa ut lilla rummet, eller mer kanske fundera på vart jag ska göra av alla mina skor haha.

Over and out:)

VeckoShema.

Måndag - Fru ska komma och hjälpa mig med paketet [Hon kom inte]
Tisdag - Husvakt hos mamma då hon inte litar på byggarbetarna [haha]
solstrålen kom över till mamma sen mötte jag upp C
Onsdag - Fru kommer klockan 06 [verkligen WTF] så skulle vi fixa det som fanns i mina paket ;)
[Hon har fortfarande inte kommit haha]
F kommer över och vi ska prata om att han ska flytta in här.

Torsdag - Klockan 12 ska jag vara ute i Skarpnäck, ska plocka svamp med E
Fredag - Träffa älskade Butterkaka
Lördag - Utgång vid cashflow [HAHAHAHAHA]
Söndag - Hem till mammi?



Delat med



Konstigt att ögonfärgen kan göra så himla stor skillnad!

Back on track :)

Sådärja mina vänner :)
nu är jag tillbaka till bloggen och världen igen.
Dagarna som varit lämnar vi osagda, det fanns ju trots allt en anledning till att jag hade ett avbrott :)

Nu sitter jag råförkyld i soffan under ett täcke och väntar på att Frugan ska komma hem.
Hämtade ut mina hemliga paket igår så älskade Fru ska hjälpa mig med det här.

Letade i hela lägenheten efter det där satans nässprejet igår men hittade det i morse, bättre sent än aldrig huh.



Så jävla kung låt<3


Igår kväll låg jag i sängen och visste vad jag skulle skriva idag, men nu vet jag inte längre.

Hörs på ett tag kompisar :)

Tom rad.


Bakis delux

haha äntligen hemma,
just nu orkar jag inte skriva om kvällen som varit för jag är alldeles för död det.
Men jag vaknade iaf upp i Gamla stan och nu är jag äntligen hemma!

Hörs på ett tag för nu ska jag tvätta bort sminket och bädda ner mig i soffan med prinsarna.

Vet ni.



Snapshot.



Bara ansiktet kvar nu då :)

Dressed for success.

Nu har jag tagit fram kläder tills ikväll, packat ner ALLT smink i väskan, även pass och annat shit som man måste ha.
Så nu ska jag bara platta mitt hår och sen klä på mig och sen börja dra.

Ska möta solstrålen i Täby strax efter sju, då traskar vi till henne gör oss i ordning tillsammans och börjar dricka sen drar vi in mot den stora staden, och vi verkar vara dom enda som inte ska till grönan :O
Vilket är kung om du frågar mig!


neongrön almanacka.

Mamma kom över med en ny almanacka och gav mig 40 kr till kattmat, snällt av henne <3
Snart är äntligen klockan fem, vilket innebär att det bara är ca 1 1/2 timma kvar innan jag kan åka! yäy.

Så nu ska jag snart göra det jag pratat om hela dagen, och sen vid fem ska jag börja packa ihop saker jag ska ha med mig,och så måste jag fundera på vad fan jag ska ha på mig?


Dålig på att äta.

nu är klocka tio i tre och jag har ännu inte ätit något, jag är fan ta mig sämst på att äta mat,
det är inte det att jag inte är hungrig, utan jag glömmer helt enkelt bort haha.
Plus att det är jobbigt att äta, så frågan är om det inte bara är av ren lathet som jag inte äter haha.


Men som sagt, nu ska jag snart ta och göra det där som jag aldrig gjort förut,
blir jag glatt överaskad ska ni få veta vad det är, om inte, haha då glömmer vi det ;)


Skrikapan.

I was thinkin about him, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah, it was only just a dream.



Uppdatering.

Nu har jag städat ut alla fönster, skrubbat rent lådan som jag haft mina hemligheter i, för den har Alfons SJÄLVKLART satt sig i, och jag satt ju som sagt förut och kände lukten?
Den kom från lådan i fönstret, därav att jag skrubbat och slängt och fixat en ny låda.
Och nu ser det dessutom bättre ut.
Ska även passa på att tvätta gardinen, kattkorgen och min läderväska.
Ja jag vet att man inte ska tvätta läder i tvättmaskinen MEN eftersom Alfons den jäveln redan har pissat ner skiten så kan den inte bli mycket mer än förstörd i tvätten och det är den redan.
Hellre en väska i förstört läder än en väska som luktar kattpiss.

ska strypa honom

HAHA ni ska få veta vad jag gjorde nyss, jag skickade på fullaste allvar ett "mail" på FB till han snyggingen från IDOL haha jag är fantastisk!


Nu lyssnar jag på musik och ska snart ner till tvättstugan och slänga in första tvätten,
SEN hörrni så ska jag minsann testa på en sak jag ALDRIG gjort förut!!

Nu längtar jag till klockan blir sju så jag kan träffa min solstråle och börja våran utekväll.
Shit, vad skoj det här kommer bli!

Ses vi på Viper eller? ;)



Over And Out/CrazyCatLady

Kisslukt.

Nu har jag precis duschat och städat undan det som Alfons pissat på. men ändå så känner jag den satans lukten VART jag än går i lägenheten och det driver mig till vansinne!!!!


Böh.

Orka, först så välter kattungen ut en hel kaffekopp över hela matbordet OCH alla mina papper från kronis.
Sen välter han ut en hel vas med gammalt vatten över hela golvet.
Sen pissa Alfons ner min nybäddade säng.
Whats next?
Akelius står utanför och bankar och ber mig flytta?


NEDRÄKNING!!


Dags för val.

Snart är det ju dags för val, och jag har hela tiden sagt att jag inte orkar bry mig, och det gör jag egentligen inte, min plan var att rösta blankt eller att skita i att rösta, för frågar ni mig så är alla partier nästan likadana;

*Dom alla lovar saker - som dom sen inte håller
*I det långa loppet så vill väl alla partier samma sak - bara det att dom lägger fram det på olika sätt
*Alla är dom maktgalna och vill bara sitt eget bästa


Ärligt, så tror jag att dom ger blanka fan i folket i Sverjet, det enda dom försöker komma fram till är att få det så bra själva som möjligt.

Anyhow, satt och läste i metro och hittade det här:


"I mars 1996 uppmanade Sverigedemokraternas partiledare sina medlemmar att inte klä sig i naziuniform vid demonstrationer.

Inte för att SD tog avstånd från nationalsocialismen, utan för att dessa yttre tecken på den drog ”ett löjets skimmer” över partiet. Det var tydligen inte helt lätt att få folk att ta av sig uniformerna, för uppmaningen upprepades i interna bulletiner i tre års tid. 15 år senare kan detta parti sitta i Sveriges riksdag. På så sätt skulle Sverige bli unikt.

Många länder dras med invandringsfientliga missnöjespartier, men Sverigedemokraterna är inga vanliga populister. Det är ett parti med rötter i den svenska nynazismen, vilket dokumenteras i Stieg Larssons och Mikael Ekmans klassiska studie ”Sverigedemokraterna: Den nationella rörelsen” och en hel rad böcker som publicerats i år.

SD uppstod ur Bevara Sverige Svenskt, som startades 1979 av personer från olika nynazistiska grupper. BSS drev hetsen mot invandrare längre än andra och det var de personerna som startade SD 1988.

Den förste partiledaren, Anders Klarström, inledde sin karriär i nazistiska Nordiska Rikspartiet och dömdes för mordhot på Hagge Geigert, ”ditt äckliga lilla judesvin”. 1991 fick SD sin första kommunfullmäktigeledamot, som några år senare gjorde Hitlerhälsning iförd brun skjorta framför ett bokbål på judisk litteratur.

I slutet av 1990-talet bytte partiet image. Uniformer och skinnskallar skulle bort då de skrämde bort folk. Men partiledaren förklarade att det inte rörde sig om någon liberalisering av politiken.

Det var helt enkelt lättare att få väljare om man hade slips än om man hade armbindel. Dagens Sverigedemokrater har gått ännu längre för att framstå som vanliga hederliga svenskar. ”Ingen blir mer antirasist än den rasist som plötsligt får en mikrofon under näsan”, som Stieg Larsson formulerade det.

Men partiledaren Jimmie Åkesson gick med i SD 1995, när medlemmar fortfarande kunde uppträda i naziuniform. Och vilken färg de än har på skjortan är det fortfarande rädslan och hatet mot andra som driver dem.

Något mer osvenskt är det svårt att tänka sig."

 

och det gör mig mer driven till att läsa på om alla politiska partier.

så min plan idag är att sätta mig ner och [förutom att plugga klart] läsa på om alla partier så man kanske kan bilda sig en uppfattning om alla idioter.

 

Over and out/CrazyCatLady


Godmorgon godmorgon :)

Hoppas ni alla sovit gott, jag har sovit piss, vaknade med helt stört ont i mina undertänder och i tandköttet =(
Har även drömt helt störda drömmar haha.

Nu ska jag dricka kaffe och försöka vakna till liv.
Såhär tidigt har jag inte varit vaken på hur länge som helst haha.


NU!

nu så ska jag nanna kudden!

Godnatt mina vänner :)



Over and out/Crazy Cat Lady

My heart goes BOOM!

Ah! Såg ni idol ikväll eller?
haha shit, jag är deeply fucking inlöööööve!!
han den där David som var med, alltså mitt hjärta skena iväg vid första synen av karln.
oh my god!

He's to dy for!


Haha det var som när jag såg A första gången i cam :O

Och han lilla Sebastian då som blev uttagen, oh my gosh.
Lilla pojken med den stora rösten.



Trudeloo

Har iaf tvättat hälften av alla kläder, så jag tog en tid imorrn oxå och ska ta det sista.
Har iaf nytvättade sängkläder och ett täcke, så jag ser fram emot att få lägga mig i sängen.

Så nu ska jag ladda ner senaste avsnittet av idol [Tack A]
och sen ska jag sova.
För imorrn ÄR DET FREDAG!!!
YÄY!


Och då är det FEST!



Over and out/ Crazy Cat Lady

Humor.

Det är bara fula människor som hävdar att skönhet kommer innifrån.

Bildbomb.

insåg att jag i den här nya bloggen knappt har några bilder på prinsarna.
så tänkte härmed lägga upp en del :)





Kärlekskatter.
Nu ska jag ner i tvättstugan igen.


Bahaaaamen

Mamma drog för ett tag sedan, hon hade med sig mat och täcke. Tyvärr hade hon glömt almanackan hemma för att hon skulle komma ihåg att ta den med sig hit? haha <3
Anyhow, vi fika, kolla lite på mina hyrespapper och alla på alla papper från Kalle.
Det är sämst.
Men jag satt åtminstone i telefonkö till idioterna i närmare 40 min innan dom koppla bort mig och sen satt jag en halvtimma till innan jag tröttna.
Så jag ska skicka ett mail till kronis och kolla med dom vad jag kan göra nu..
Sen så var mamma snäll nog att handla lite tvättmedel and shit, så nu kan jag äntligen få slippa använda bindor, kan borsta tänderna utan att klippa sönder tandkrämstuben, håller även på att tvätta OCH jag kan ÄTA!
Woho!

Så nu ska jag ner i tvättstugan igen och fixa lite av tvätten och sen ska jag nog äta lite middag.

Over and out / crazy cat lady

STULET AV FRU!!

Jag läste nyss det bästa inlägget EVER!
Jag tycker det är så bra att jag tillochmed stjäl det av min kära Fru<3 http://tattooedcunt.blogg.se/




Jag ska bli politiker och jag ska bli bra på det!

2010-09-09, 14:24:04 / Kategori: Allmänt
Jag ska bli politiker. Jag ska starta ett eget parti, Catmakt Frei (svyska) och jag ska lova massor med saker. Bland annat ska jag sänka alla skatter, bygga fler bostäder och fixa fler jobb. Men viktigast av allt är att jag ska införskaffa skyhöga böter på försenade tåg. Är ett tåg 3 eller fler minuter försenat kommer en bot på 100.000. Då skulle ni se gott folk, att tågen skulle vara i tid.
Skulle lova världsfred och ingen människa skulle råda ekonomisk nöd. Blommande ängar och ljusblå himmel.

När jag sedan vunnit och har oändligt med pengar ska jag börja mitt liv som en riktig politiker. Jag ska utnyttja alla mina förmåner som stadsminister och sen ska jag inte hålla ett skit jag lovat. Då är ju allt som vanligt. Skulle kanske kunna hålla det där med böter på sena tåg. Men skattesänkning? Pfft, då försvinner min lön. Skulle inte tro det.

För övrigt skrattade jag högt åt Fredrik Reinfeldt nyss. "Rösta på oss, Sveriges enda arbetarparti" borde snarare heta arbetslösparti. Suck, stonk och stön.


Det var allt för mig, er blivande stadsminister.

Over and out / Crazy Cat Lady



Plan.

Okej, såhär ser det ut nu.
För att lägga alla korten på bordet.
Jag har just nu en hel del att ta tag i...

1. Min mamma är på väg hit, jag ska droppa alla kort på bordet.
2. Jag ska prata med L så fort hon kommit hem från Espaniol.
3. Jag ska försöka sälja så mycket som möjligt av mina ägodelar.
4. Måste prata med folk i utlandet.
5. Leta upp någon som kan ta hand om mina prinsar ett tag.
6. Det som inte blir sålt ska ut på loppis eller slängas.
7. Jobba ihop pengar.
8. Få in i mitt eget huvud att det faktiskt är dags nu att det händer något.
9. Sluta röka.
10. Kolla upp hur det ser ut med visum and shit [prata med S]

Som ni ser är det en hel del, och jag kan garantera er att listan kommer utökas.
Men det är såhär vi börjar iaf.

Nu dödar min mage snart mig, men jag tog nyss en alvedon (?) och ska snart ta en till.
Har satt igång diskmaskinen och ska snart koka upp kaffet innan mamma kommer.
Hon har med sig ett täcke, en almanacka, matlådor och mjölk.
Snäll mamma..<3

Påminnelse till mig själv: Ring A och J.


Over and out / Crazy Cat Lady

Ska lägga ett besök hos CSN

Det är vad jag ska tvinga mamma till idag!
ska gå upp till dom på CSN och förklara ett och annat för dom och ska även vägra gå därifrån innan jag får en check för den här tiden jag varit utan pengar.

för såhär ligger det till mina små vänner.
Betalar jag inte hyran imorrn så blir jag vräkt. så enkelt är det.

Och då finns det inga gränser på vad jag tänker göra mot csn.

Morsning korsning din gamle galosh!

Hoppas alla sovit bra. Det tror jag iaf att jag har gjort :)
Nu är jag nyvaken och röker dagen första cigg, utan kaffe usch.



Hur ser min framtid ut?

Ja ni, det ska vi inom kort få veta.
Har fått höra att 118800 har svaret på den frågan haha.

Nu ska jag nanna kudden.



Update: "Du kommer bli naprapat och massör och kommer jobba framgångsrikt ända tills du bir indragen i en thaimassagesåpa och blir anklagad för "happy endings", felaktigt ska vi tillägga. Du blir så knäckt av anklagelserna att du flyttar till Åmål och startar ett montessoridagis."

Haha, härligt liv man har framför sig.


[egentligen ska kanterna runtom bilden vara typ suddiga ni vet, men eftersom jag inte kommit så långt i mina photoshopskills än så börjar jag såhär haha]
Over and out/CrazyCatLady

Ny NEDRÄKNING!




Fått igång PhotoShop.
Börjar sakta lära mig.
Men det var det här jag ville göra haha.

så nu! :D

Att vänta.

Bah, hur länge ska jag behöva vänta på att få lära mig photoshop egentligen!?
Har ju väntat hur länge som helst nu.
Och jag hade värsta bra planen ska ni veta.
Därför jag ville ha det från första början.

Längtar till fredag.
Men nu är det bara en dag kvar!

Photoshop.

Nu ska jag lära mig photoshop.
Håller på att få hem det nu, så nu ska jag bara sätta mig bekvämt med en kopp te och försöka lära mig skiten.
Jag vet att man kan göra mycket kul med det och dessutom så tror jag att jag kanske ibland kan hjälpa fru att göra något om det är någon tatuering hon behöver fixa typ, om jag nu blir så bra.. ?
Men ger man sig fan på något så ska det minsann gå!
Visst :)


10 cm söker dejt!

Hahaha bästa raggningsrepliken ÄVÄR!! haha

Att erkänna sina misstag.

Det är något jag personligen har väldigt svårt för att göra.
jag kniper hellre än att erkänna att jag haft fel...

Men nu tänker jag faktiskt erkänna mitt absolut största misstag.

Ni som hängt med sen metrobloggen kommer ju antagligen ihåg A på andra sidan stan?

Häromkväll med C fick jag ju för mig att höra av mig till honom, tjena mittbena, anyhow, det medförde att jag började fundera och ju mer jag funderar på saken ju mer säker är jag på att jag den där sommaren gjorde mitt livs misstag som förstörde det som vi hade.

För faktum är att han är det absolut finaste, bästa kille jag träffat.
vi hade det sjukt kul tillsammans och jag älskar att det alltid var så okomplicerat mellan oss.

haha slutsummeringen av det här är helt klart att man alltid vill ha det man redan förlorat.
Och det känns som att jag borde ha lät mig något av det där.
Typ att, försöka se sakerna man har framför sig och inte leta bortom det.
För som nu, när det är försent så ångrar jag att jag var en dum tjej som tog ett dumt jävla beslut den där sommareftermiddagen.



Nej ibland är man bra dum, så mitt råd till er alla där ute i världen.
Ta chansen medan ni har den framför, för helt plötsligt är det försent. :)



Nu fick jag precis hostmedicin och några cigg av granneman så nu ska jag minsann dejta mina kuddar och hoppas på att vara friskare imorrn!

Over and Out/Crazy Cat Lady

Impossible.

Ligger i soffan och väntar på att granneman ska komma hem så jag kan gå ner och få ett par cigg och kanske tjåla lite hostmedicin av honom, kan inte sluta hosta :(
Sämst att jag antagligen börjar bli sjuk nu..

Haha kollade på idol tidigare, under en av pauserna så är det reklam för en ny bil..
"KAN stanna för gående"
hahaha jag skrattar sönder.

Bjuder på den här UNDERBARA låten!
Tack kära fru<3



Over and out / Crazy Cat Lady

Myskväll.

Jag vill mysa i soffan framför en film ikväll.
Hm, undra vem vi ska få hit?


Smallville.

Jag somnade lite i soffan, så snart ska nog jag gå ner till granneman och hälsa på.
han ligger sjuk och jag är halvsjuk så varför inte vara sjuka tillsammans?

Alltså ni ska se hur mitt jädrans finger ser ut haha,
det är helt fucking vansinnigt och det gör verkligen jätte ont fortfarande!

Insåg i morse att det inte är Alfons som är elak.. utan det är Turbo som spöar honom, undra om det är därför han verkar strykrädd ibland?

Jag längtar tills på Fredag och till den elfte november!

Over and out / Crazy Cat Lady

Cash is king.

Yeah, synd att jag inte äger något av den varan haha.
Men jag ska hämta ut iaf två paket idag, det är ett kvar, så hoppas att det kommer senare idag så ska jag tvinga hit FRU ikväll och då jävlar smäller det!

Imorgon är det Torsdag va?
Då ska jag in till Täby Centrum och försöka åka förbi mamma och hämta ett täcke och en neongrön almanacka
[så jag inte tappar bort den var hennes motivation]

Nu ska jag ut och möta en vän :)

Over and out / Crazy Cat Lady

Gos morgon :)

Morsning korsning mina små vänner.
Just nu sitter jag med kaffekoppen i soffan och är röksugen, men jag lyckas bara skrapa ihop 25 kr typ.. Vilket suger.

Jag vill att csn lägger på ett jävla kol och ger mig mina pengar snart!!


sång.

jag kom nyss på att jag hade lovat en dude att spela in när jag sjunger..
det var ju jobbigt gjort av mig att jag glömt bort det haha.

Yeah, ibland så säger hjärnan ifrån ^^

nu ska jag leta upp något gott att äta och sen försöka sova lite som sagt.



Haha, migrerade?
hahaha jag skrattar så jag gråter.

juste, kolla det här haha.


Hahahah...

over and out :)

Hemmagjord pizza och Idol.

Var det som stod på schemat för kvällen, drog hem till söta N och lagade pizza och kollade på Idol.
Känns som att idol bara blir större och större, men den tjejen som tog mig med storm var helt klart hon Malin och den 16 åriga grabben från sollentuna.
Sen föll jag i matkoma i hennes soffa och det var en pers att ta mig hem sen haha.
Men hem kom jag och nu ska jag ta ett stort glas mjölk och sen sova.

Helt slut trots att jag sovit nästan 24 timmar snart :O

Men det har varit en supermysig kväll :) klippte även klorna på N:s nin, vilket gick superbra!

Förhoppningvis kan jag hämta ut mitt paket imorrn och då ska jag kidnappa Fru så hon kan hjälpa mig.
Yäääy! Ni är allt nyfikna på vad det är som ska hända va?!

På fredag ska jag ut på krogen med min solstråle, vi ska till viper och ösa som fan!
Dansa and shit, ska bli nice.

Och vi har även en till plan!
Vi ska på sensation White i Danmark den 11 November!
ska bli så himla jävla kul!

Godnatt på er mina vänner :)





Over and out / Crazy Cat Lady

HAHAHAHAAH! jag dör lite!


Supersvarare.

Haha, fru hade gjort något test på en hemsida om att bli supersvarare, jag tyckte att det här lät skit kul haha och ska minsann oxå anmäla mig, MEN till skillnad från min superduktiga supersvarare till Fru så var inte jag så kunnig haha.
Så jag är tvungen att gå i "supersvarar-skolan", och medans jag läser igenom den här skolan, så, haha, hittar jag till deras "riktlinjer inom frågor om sexuell karaktär":

Frågor av sexuell karaktär

7. Frågor av sexuell karaktär
Frågor av sexuell karaktär ska besvaras på ett sådant sätt så att svaret ej väcker anstöt hos mottagaren. För att uppnå detta mål finns det några riktlinjer:

Varumärket 118100 får inte finnas utskrivet i något svar som behandlar en fråga av sexuell karaktär.

Frågor som rör välkända sexuella företeelser till exempel "Vad är analsex?", där uttrycket eller det som kunden efterfrågar finns beskrivet på tillitsfulla källor till exempel RFSL eller Wikipedia, så ska det beskrivas sakligt med korrekta ord. Vi ska byta ut negativt laddade ord, samt slangord eller kränkande ord i alla svar, till exempel ordet kuk blir i svaret penis, knulla blir samlag och så vidare.

När det gäller frågor som innehåller eller syftar till sexuellt avvikande och/eller grova sexuella aktiviteter, eller där uttrycket saknas på tillitsfulla källor, ska vi i första hand leta efter en annan innebörd av ordet. Till exempel "Vad är en rosa socka?" svaret blir då att en rosa socka är ett klädesplagg. Detsamma gäller med uttryck som musta som är framställandet av must, eller en rostig trombon som är just ett rostigt instrument.

Frågor som rör sexuellt avvikande aktiviteter som inte går att misstolka, till exempel "Vad är en rosa socka i sexuell bemärkelse?" har vi valt att inte beskriva. En sådan fråga ska besvaras med till exempel "En rosa socka i sexuell bemärkelse är en obscen sexuell handling som vi valt att inte beskriva.".

 

Nu så undrar jag bara EN sak, exakt VAD är en "rosa socka" i sexuell bemärkelse?

 

Nu ska jag slänga mig in i duschen.

 

Over and out / Crazy Cat Lady

 


Musik.

Tydligen så har ju Paow och Hugo släppt en låt, den är ju tusen gånger bättre än Kissies låt iaf och frågar ni mig så kan ju iaf Paow sjunga till skillnad från vissa andra som försöker sig på en artistkarriär :)

Nu ska jag göra mig i ordning och åka mot N.

Over and out / Crazy Cat Lady

Godmorgon sötnosar :)

Nu har jag varit nere på ica och handlat mjölk till mitt morgonkaffe, så här sitter jag nu med kaffekoppen och en cigg, ska snart göra mig i ordning och åka hem till N och hjälpa henne att klippa ninens klor :)

Jag återkommer lite senare :)

En gul bil

Hallå igen i vardagen!
För det är måndag idag, ellerhur...?
Har varit in i dimman för mig sen i Söndagskväll. Och vi somnade vid halv nio i morse.
Var över lite annat folk oxå under natten, eller kanske morgonen haha.
Vi vakna iaf strax efter sju ikväll, där kan man snacka om att ha sovit bort en hel dag.
Sen drog vi iväg till Täby en snabbis och handlade mat på kinakrogen, åkte hem, åt typ fyra tuggor och sen vart jag mätt. Men då har jag iaf mat imorrn! nicet.

Jag somna dock i soffan och sitter helt nyvaken här, min hjärna mår inte tårta idag och inte heller min kropp när jag tänker efter, slut som artist helt klart.

Alltså, det här programmet, Knight Rider, är ju verkligen superdåligt........


Over and out/Crazy Cat Lady


Nattmusik,

Satte på en godnatt lista på spotify :)
Inget det jag hirrills men sen kom du och gjorde mig vanninnig haha.

Anyhow, vi kör nostalgikväll hä5r någon framörr ;)
Vad snällt!!



Over and out / Crazy Cat Lady

Rubrikhatare


Besök.

C är på väg hit för att mysa lite.
Sen ska vi in mot stan och handla, ska köpa take away och hyra film fö fän!

Nu kom hon, over and out =)

I hate mess, but I love you.

Take me baby or leave me.

Har nu duschat och ska snart börja klä på mig.
mitt comviq har gått ut så jag kan inte ens svara på folks sms längre, sämst..

Alltid godmorgon :)

C ringde och väckte mig som tur var, annars hade jag sovit halva dagen.
Så var nere och handla cigg nyss och nu sitter jag med kaffekoppen i soffan och myser.
Nu ska jag lyssna på musik och försöka vakna till liv ordentligt.

Over and Out / Crazy Cat Lady

Shopping noja.

Jag fick noja och det klia i fingrarna.

så jag beställde hem två saker till mig själv.
Yäy.
Längta.

:D

(som ni ser har jag fortfarande inte kommit i säng. Men det ska jag göra nu haha)

komma i säng dvs :P

Ännu mer natthumor!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG SKRATTAR SÖNDER!!


Sneaky Cat.

Hahahaha det här är nog något av det sötaste jag sett.

http://existenz.se/out.php?id=27021

Natthumor.

‎   Finnen ringer polisen:
- Jag har sört på en suur!
- Polisen: -En vadå?
- Finnen: -En suur!
- Polisen: -Jag fattar fortfarande inte....
- Finnen: -Perkele! Jag har sört på en ko med kuk!


Guten nacht.

Så mina små vänner, nu ska jag lyssna på Just a dream EN gång till sen ska jag dejta kuddarna.

så vi hörs imorrn och hoppas ni sover så gott!

Over and out / Crazy Cat Lady

Förvåning.

Haha folk slutar aldrig förvåna mig haha.
Blockad på en sida och bortagen från FB? haha vad har jag gjort honom undrar jag haha.


Got no Iphone.

hahaha stal helt klart den här från Fru http://tattooedcunt.blogg.se , haha det här är det roligaste på riktigt länge!

"i hate my life and i wanna die, i aint got no iphone, my heart is breaking, thinking suicide!"


Låt oss gå till fängelset.

Till min stora lycka så går ju "let's go to prison" på sexan just nu.
Helt underbart!
Har ni inte sett den, så titta på den, den är verkligen hur rolig om helst!

så nu ska jag göra mig en kopp te och fortsätta glo på den här fantastiskt roliga filmen.

"he has a tiny gun!"


Over and out / Crazy Cat Lady

When you are around, i can't even think.

Yäy, jag får sällskap ikväll!
F är på väg hit för att umgås, det var länge sen jag träffa han så det ska bli riktigt kul :)

Eller på väg vet jag inte, han skulle höra av sig när han var på väg hit,
men hit ska han iaf, härlans.

Jag var ju som sagt över hos granneman tidigare, och insåg medans jag pratade med honom att jag har en del att ta itu med.
Jag ska skriva stödlista och vara nykter.
Det är det enda jag kan jag säga just nu om den saken.
Ska självklart berätta sen när allt är över :)


I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin he'd pick up the phone.
But he made a decision that he wanted to move one.
Cuz I was wrong.



*kelig kat*


Over and out / Crazy Cat Lady

Lyssna på texten.

Många gånger så gillar jag låtar när jag hör dom, sen när man sätter sig ner och verkligen lyssnar på texten och förstår budskapet så blir låten alltid tusen gånger bättre.

Nu har jag lyssnat på den här, just a dream, typ femtusen gånger och jag har både läst och lyssnat på texten, och nu när jag sitter här och lyssnar på den för femtusenförsta gången så är den bara ÄNNU bättre!

Har fått den tillfälliga inneboenden att bli besatt oxå haha.

Over you .

To build me up and tare me down.

Shit, det var verkligen JÄTTE länge sen jag lyssna på den här låten.
MEN den är så jävla kung att lyssna på när man har lite hjärtesorg.

Så nu pumpar jag den här låten och Just a dream på sådan hög volym att tavlorna skallrar på väggen.


Insåg btw att jag borde ha en kategori som heter Youtube, med tanke på hur mycket musik jag lägger upp,
och en humor kategori kanske :D

en dag som denna.

Kom precis hem från granneman som så snällt bjöd mig på middag och ett par glas vin, så nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar på musik och njuter av lugnet.

Funderar på att göra lite te och glo på någon film eller något.
Verkar inte bli varken jobb eller cashflow idag så haha.

Men jag ska nog sätta på mig mjukisarna och bädda ner mig i min underbara soffa.

så nu blir det mjukisar, te och tv.



Over and out / Crazy Cat Lady

Powernap.

Nu har jag powernapat ett tag iaf, vilket var riktigt välbehövligt.
Har även orkat göra mig i ordning och sminkat mig, kors i fucking taket grabs.


Orkar inte skriva så mycket men ska gå på pengajakt, ska ta och handla toapapper.

Over and out / Crazy Cat Lady

Rubrik står det.

Vi får se hur dagen blir här hemma, jag har iaf duschat och plattat håret (?)
Ofta det händer lixom, men tänkte väl att jag ser så förjävlig ut i håret så jag kan lika gärna något åt saken haha.

Jag vill ha en sådan där "Bad hairday" mössa :D
Så jävla kung, jag hade bott i den.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe, för egentligen vill jag bara gå och lägga mig igen haha.
iaf en timma typ..Det vore så himla skönt att få sova ett tag till.

Jag tror nog jag ska göra det faktiskt, känns som att jag FÅR sova ett tag till.

en powernap har ju ingen dött av lixom haha.

Så vi hörs om någon timma eller så! :)

KJAMIZ! (HAHA)

Written in the stars.

Bah, jag orkar inte väcka dom, jag låter dom sova fan.
Ju längre dom sover, desto längre tid får jag för mig själv så haha.

Snart ska jag fan hoppa in i duschen och klä på mig lite kläder.
Funderar på att göra mig i ordning idag igen... eller.. kanske inte haha.

Får se vad jag har ork till..

Nu lyssnar på på Written in the stars, och den är så himla bra!
Tack för att granneman satte på playlist på ps3, kungish haha.

nu ska jag hämta mer kaffe, för som alltid så glömmer jag dricka det så det har blivit kallt.
Eller hämta nytt gör jag inte, stoppar det bara i micron, det är enklast så :)
Och mindre onödigt hehe. dumt att slösa på kaffe som jag vet att jag kommer vilja smådricka på hela dagen.

Nu ska jag lyssna på Drop the world och röka en till cigg.



Over and out / Crazy Cat Lady

Gooodmorgon mina små vänner :D

hur är allt en Lördag som denna? Bra hoppas jag och inte alltför bakfulla? :D
Själv mår jag helt hyfsat, inte bakfull och inte för trött.

Grabbarna sover men jag sitter ute på balkongen och dricker kaffe och tar en cigg.
Hörde något om att dom ville på bolaget, så det blir nog till att väcka dom snart om dom ska hinna.

Hoppas som sagt på lite jobb idag, så man kan tjäna lite cash.
Somnade inte fören vid halv sex i morse så det är inte så konstigt att man är lite seg.
och grabbarna var ju fulla som as haha.

Så nu ska jag gå in och väcka dårarna.



Over and out / Crazy Cat Lady

Woho, hata rubrik.


Att ha svårt att bestämma sig.

Ni vet, jag kan inte bestämma mig för om jag tycker han är värd att kämpa för.. alltså, tro mig, jag vet att han inte är bra, och att han egentligen inte alls är värd varken min tid eller mina känslor. Men jag kan inte sluta se det bra... alltså, det som jag gillar..


Hemkommen.

Nu är jag hemma igen efter denna utekväll, vi har haft det kul :)
Så nu har jag precis ätit och ska snart sova.

Så godnatt mina vänner.

Puss och kraaaam <3

Snygging.

Så jävla snygg ikväll att jag nästan bara vill vara hemma och ligga med mig själv.
Synd att ni inte får se allt ;O


Bild.



Utgång med Linda<3
Ha en JÄTTE bra kväll kära vänner.

Harry fucking B!

Så, nu står jag hemma och gör mig i ordning och dricker lite vin som jag "fick" av granneman haha.
Sweet, jag är nu skitsnygg men kan inte bestämma mig för om jag ska vara barbent eller har jeans..
Yeah, återstår att se!

Nu blir det på med mascaran och sen bär det av mot bussen!

Puss på er alla och ha en UNDERBAR Fredag!!

-Bild-

Over and out / Crazy Cat Lady

Utgång står på schemat.

Nu vart det bestämt att jag ska ut med L, fan vad kul, skitlänge sen jag såg henne.
Så nu ska jag ner till grannen och tjåla en cigg, och kanske lite vin, grannenman? haha
Men vi ska till Harry B James, vilket passar mig perfekt en kväll som denna.
Och kameran, mitt snyggaste jag och ett underbart humör ska med!

lekte lite med camen nu oxå, blir mer lek sen när jag är fit for fight!



Over and out / Crazy Cat Lady

Besatthet.

Jag har blivit besatt av Nelly - Just A Dream..

Och det är tack vare cevi.blogg.se
som hade lagt upp den på sin blogg.
Så nu går den varm i högtalarna och jag antar att jag inom kort kommer att driva den tillfälliga inneboenden till vansinne. Och att jag dessutom sjunger med kommer störa honom oxå haha.

Men det är helt okej faktiskt för den är SÅ HIMLA bra!


Nu ska jag fortsätta min städning, jag började vansinnesstäda när jag fick höra om en plan för kvällen...

Over and out / Crazy Cat Lady

Jag är nog tuffare än somliga tror.

Det blir inte till att tjäna något cashflow idag, så jag blir hemma ikväll.
Ganska skönt ändå, inneboenden ska iväg så det är ganska nice ändå.
och förhoppningsvis så jobbar jag imorrn ist, vilket vore kung.

Har precis fått tidig middag, tacos, och det kittla dödsskönt i kistan!

Törb har helt vansinnigt lekt med en gammal torkad spagetti i närmare en halvtimma innan han åt upp den, lilla dåre.

Känns sämst att ha gjort sig i ordning och sen bara stanna hemma haha.

Over and out / Crazy Cat Lady

klarry



En man med vanliga funderingar. haha.

Just a dream .

was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and I was like I’m at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My lover, my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

When I be ridin man I swear I see her face at every turn.
Tryin to get my usher over, I can let it burn.
And I just hope she notice she the only one I yearn for.
Oh I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback.
Now I'm in the club thinkin all about my baby.
Hey, she was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.

I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone.
But she made a decision that she wanted to move one.
Cuz I was wrong.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.
I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

Dagens arbete.

Sådär, nu ska jag snart in mot stan för att tjäna helgens pengar.
Najs.
inneboenden sover som en stock i soffan och jag sitter och trängs på kanten för att inte väcka honom.
Och Lucifer sitter bredvid och slår honom i huvudet med tassen haha.

Idag regnar det ute [haha, hallå, vart skulle det annars regna, inne?]
som vanligt, men det gör mig inte så himla mycket faktiskt.
Känns som att det ändå blev vinter direkt och att världen hoppade över hösten.
För är det inte någon mer än jag som tycker att det är SKIT kallt på nätterna?

Nu ska jag in på toaletten och göra mig i ordning och sen ikväll/inatt blir det verkligen PARTY!

Nu ska jag rådfråga C om vad för kläder jag ska ha och Alfons skriker som en idiot vid balkongen.
vågar knappt ha den öppen nu efter att Lucifer ramla ner...

Btw, så är jag ju inte kattanten för intet, så mitt råd till er kattägare där ute som kämpar med att hitta rätt kattsand.
Det absolut bästa ni kan använda, som är luktfritt och enkelt att rengöra och dessutom billigt!
Det är "TOA-LÄTT"
Testa det, jag lovar att det funkar bättre än det mesta och det dessutom inte hamnar sand överallt i hela badrummet.


C sa att jag skulle sätta på mig något nice?
Vad är "något nice"? haha

Over and out / Crazy Cat Lady

Morgonstund.

Nu väckte precis C mig, och jag svara som tur var så nu är jag vaken och uppe :)
Eller vaken är väl att överdriva haha.

Skriver mer om ett par timmar.


Godnatt.

Klocka är över fem och det känns som att jag borde sova.
Jag har tusen saker att göra imorrn dock så det blir till att tvångssvara när C ringer (Hon brukar ringa, så gör det nu med tack haha)

Natti peeps.



Over and out/ Crazy Cat Lady

Fixa naglar?

Ska gå och kolla om jag har några roliga nagelsmycken kvar.
Föresten så bestämde jag och solstrålen att vi en dag i veckan ska ha spadag, smart :)

Vem är jag?

Solstrålen och granneman drog nyss.
Vi har druckit lite vin, ätit mat och kollat på supersugen på sexan.
Varit riktigt trevligt, så nu sitter jag och lyssnar på Rent och strökollar på 2 1/2 Men.

Vet inte om den tillfälliga kommer hem i natt, men nyckeln finns så jag kan sova om jag vill :)
Imorrn är det Fredag, det känns iof som fredag hela veckan för mig men ändå haha.

Jag undrar hur jag själv skulle beskriva mig om ngn frågade mig: VEM är du?

Ställ er själva den frågan en gång, vet ni?

Haha kärlek.

Så himla härligt.

C sa:
ruff fick träffa J igår... hahahaha va glad han blev asså... lr båda 2 blev fett glada


Älskade Rufus <3


Awesome

Jag skrev nyss ett inlägg som jag raderade lika fort när jag insåg att ju mer jag tänkte på det desto större är chansen att det smittar av på mitt braiga humör idag, så vi struntar helt enkelt i det där haha.

Lucifer och Tigger ligger på varsin sida av mig i soffan och kurrar.
Trasan är på väg hit och vi ska ha tjejkväll.
min tillfälliga inneboende ska iväg så det blir girlsnight. Awesome!

Kom nu att tänka på att jag har börjat glömma att använda ordet awesome!
Jag totalt missbruka det förut ju.
Men dude hänger kvar fortfarande haha.

Mina naglar har blivit så himla snygga utan att jag ens har tänkt på det.
Det är helt sjukt skönt alltså, och dessutom så är det inte lika svårt att skriva på tangenterna eller på mobilen när det är ens egna naglar, jag menar, när man sätter på lösnaglar är det ju i början jätte svårt att trycka rätt och med "flow" lixom, haha det blir mer något hackigt jobbigt sätt att skriva på och man missar alla knappar och jada jada haha.
Anyhow, dom har växt som fan och är hårda, och jag gillar formen på dom oxå.
Iof gillar jag mina händer över huvudtaget, jag har nämligen förträffligt fina händer och fötter har jag fått höra.

Har även fått höra att jag är en helt fantastiskt perfekt kvinna [haha jag älskar dig C]

nu ska jag röka lite på min sista cigg och invänta Trasan.

Over and out / Crazy Cat Lady

Trasan.



Har inte druckit kaffe än och till min stora lycka så har jag inte ont i huvudet än, vilket är kung.
Och ovanligt.
Solstrålen kommer över med en dunk vin och trevligt sällskap när hon slutat jobbet.
Vin är alltid gott en Torsdag om ni frågar mig.

Nu sitter vi i soffan och tittar på Supernanny och Tigger är mer än nöjd över uppmärksamheten han får.

I morse (dvs vid ett när jag vakna haha) så stod regnet som spö i backen, nu börjar det spricka upp ordentligt.

Nu ska jag kolla på Jims Värld och fortsätta snacka med den snygga karln.

Over and out / Crazy Cat Lady

Godmorgon :)

Nu har jag precis vaknat och är så jävla slut i skallebanken att jag knappt vet vad jag heter.
haha

Kommer snart och skriver något vettigare när ja vaknat lite.

Funkar det?

Nu har inte jag någon aning om ifall det här funkar.
För varken jag eller Fru kommer in på min blogg, hennes eller Sandras..
nu vet jag inte om fru kommer in på sin egen blogg, men det gör iaf inte jag, eller någon annan.
butterkaka undra vad som hänt, så kanske är det för alla eller bara för vissa.

nu ska jag nanna kuddarna.

Over and out / Crazy Cat Lady

Heavens Gate - Domedagssekten.

Jag satt och småkollade lite på en dokumentär om något som kallades domedagssekten.
Och bara namnet är ju suspekt. Jag var bara tvungen att kolla upp lite på google och
wikipedia vad det här egentlige är, och det är ju bara för sjukt;

"Heaven's Gate var en amerikansk domedagssekt som trodde att dess anhängare skulle hämtas från denna världen till en högre tillvaro av ett utomjordiskt rymdskepp. 39 medlemmar i sekten begick kollektivt självmord den 26 mars 1997 genom förtäring av pentobarbital och etanolRancho Santa Fe i San Diego, Kalifornien, USA, i samband med att kometen Hale–Bopp passerade nära jorden."


Det står hur mycket som helst, men i princip så ska man för att bli en bättre människa göra sig av med alla sina mänskliga drifter och behov, absolut inte tänka själv utan enbart lita och lyssna på de äldre, du ska hjälpa andra människor att uppnå dessa mål och hänge sig åt Gud såsom det står i bibeln;
"Du skall älska Herren, din Gud, av allt ditt hjärta och av all din själ och av allt ditt förstånd"
Matteus 22:37


Alltså, bibeln, koranen eller what ever det är nu för sorts "gudabok" vi talar om, de innehåller med all säkerhet massvis med vettigt, om man tolkar det på rätt sätt förstås, men det känns som att det har gått liiite till överdrift här va?
Jag ska helt klart sätta mig ner och läsa på om det här.



Apropå ingenting, har ni sett folkpartiets reklam om arbetsro i klassrummen?


Jag menar, vad ska folkpartiet göra åt att det är stökigt i klassrummen?
Ska läraren hota med att folkpartiet vet vart dom bor?


Nu ska jag måla lite på Frus tatuering och sen antagligen glo på någon dokumentär med Alex Jones.

Over and out / Crazy Cat Lady


Home at last.

Har varit med solstrålen hela eftermiddagen, vi har ätit pizza och fixat naglarna (för att vara så töntiga som bara tjejer får vara, undra vad killar gör?)

På bussen på väg hem så hade jag ett helt inlägg i hjärnan, men nu står det still.

JO!! Det var det här jag glömde skriva om i morse!

hahahaha, i morse när jag kom från Ica så mötte jag på städaren här i huset nere i porten;
[Han städade igår och har städtid en gång i veckan, nu hade han inte heller sin städvagn med sig]


Han - aah, Malin, hur är det idag?
Jag - Eh, jo trött.. själv?
Han - Trött? idag igeeen? [Pratade med han igår oxå]
Jag - haha ja jag är ju nyvaken.
[Han följer med hela vägen till hissen och in i hissen, varpå]
Han - Malin, min älskade, prata med mig i en minut.
Jag - haha, va, varför då?
Han - Här, du får tusen kronor bara du pratar med mig i en minut! snälla!
Jag -hahah, men sluta nu, du kan prata med mig här.
Han - Nej snälla Malin, jag älskar ju dig, följ med ner!
Jag - hehe, nej det tror jag inte..
[Här plockar han fram 1000 kr ur plånboken och viftar med dom framför mig]
Han - här, ta dom här tusen kronorna och köp en present till dig själv, snälla bara du prata med mig där nere i en minut!
Jag - Eh, haha nej jag måste gå in nu, hejdå..
Han - Nej nej nej nej snälla snälla..
[Jag gick in genom dörren.]

Nästa gång kanske jag take up on that offer.
Tusen kronor lixom, vaj nåt?

nu ska jag göra lite te, kolla på någon film på tv och låna en axel.


Over and out/ Crazy Cat Lady

Av min butterkaka.

Haha, ang mitt inlägg om Amir och Kissie, så fick jag den här videon länkad av en kompis.




[.............]

Att falla från en balkong.

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning.
bussen mot Täby går 53 och då ska jag möta N.
Jag är helt sjukt hungrig, men det finns verkligen ingenting hemma. Vilket suger.

Nu ligger the Törb på min mage så jag ser inte vad jag skriver.



Såhär ser förövrigt mitt finger ut at the moment..


Igår när jag kom hem från att ha mött min vän så stod grannarna utanför porten [samma grannar som när jag gick stod och skrattade åt Alfons och sa: haha den där är ju sjuk i huvudet]
och den ena av dom hade lilla Lucifer i famnen!!!! (För er som inte vet så bor jag på tredje våningen)

Då hade lilla minstingen
ramlat ner från balkongen, men han klarade sig med lite skrapad, blodig nos och med en liten chock.
idag är han som vanligt och han äter som vanligt oxå, dvs, med mjölk i maten haha.



Over and out / Crazy Cat Lady

Kattskatt.



<3

Frus blogg:

"Fru har smittat mig med "vissellåten" BLOW MY WHISTLE BABY! BLOW IT LIKE YOU MEAN IT! NOW YAH DOIN IT, LIKA YAH SUPPOSE TO!! Nanananana :D
Ni skulle sett hennes lycka när hon hittade låten, hon skuttade ut på balkongen, dansade och hade  världens största smile! Hennes ögon försvann under kinderna liksom, helt happyface!"

Morgonstånd.

Godmorgon mina vänner,
sitter nu i soffan med en kär vän och dricker morgonkaffe.
Har sovit som en stock i natt och drömt helt sjuka drömmar haha.

Vid fem ska jag träffa solstrålen som sagt.

Jag är tom i bollen.






Over and out / Crazy Cat Lady

RSS 2.0