blått styrelse igen då. vart fan är sverige på väg.

jag hade tydligen fel haha. men är det inte så att vi inte vet fören på onsdag helt säkert vem som vann? dom ska väl räkna alla röster som kommer från folk som inte är hemma i sverige? wei så förhoppningsvis så drar det röda iväg då :) min dator är fortfarande död så måste leta upp mina papper på den och åka och lämna in den i veckan.. Suck. och åter igen till dig humanist, känns som att du fortfarande inte har läst ordentligt. jag är mycket väl medveten om vilka sd är och att dom för inte alls länge sen bytte ut deras nazistdräkter, men faktum kvarstår, en fjärdedel b svenska folket röstade på dom. känns inte det som att något är fel då? och att dom nu borde ta tag i det här som helt uppenbarligen är ett stort problem. jag påpekar bara att vi inte har något att säga till om egentligen, varför dom har sådana här röstningar är enbart för att vi ska tro att vi lever i en demokrati. men fyra år till av alliansens styre så kan vi ju bara tänka hur det kommer bli för att låginkomstarbetare, rent ut sagt förjävligt kommer det bli. dom kommer fortsätta göra sverige bra för rika och skita i oss svenssons som de senaste fyra åren. arbetarparti in my ass. de senaste åren har det inte funnits mer jobb än annars och folk kan inte vara sjuka längre knappt för att det är så låg ersättning, så man ska alltså tvinga folk till att jobba trots att man är jättesjuk etc? shit hör ni hur sjukt det låter. vi pratas alltid om jämställdhet mellan könen här men ska det inte vara likadant mellan oss svenssons och rikemansidioterna?

Kommentarer
Postat av: H

Riksdagsvalet 2010: 5,7% av väljarna röstade på SD.Valdeltagandet blev drygt 80%.

Vad har du fått en fjärdedel av svenskarna ifrån%?

2010-09-20 @ 12:52:21
Postat av: Anonym

du röstade väll inte ens? men ändå sitter och klagar på resultat och "var är sverige på väg" bla bla bla. Och eftersom det är demokrati och man har rätt att rösta har man något att säga till om.

och det har inte funnits mer jobb än någonsin, tvärtom. Du verkar ha fått hela världen om bakfoten

2010-09-20 @ 16:46:59
Postat av: Berglund

ja röstar man inte har man inte rätt att uttrycka sin åsikt efter valet!

2010-09-20 @ 18:53:45
Postat av: Emma

men gud. Ni är verkligen korkade. har ni alls läst vad hon skrivit. Hon gnäller inte ens. Och hon valde att inte rösta eftersom inget av partierna kunde erbjuda något hon tyckte verkade bra. dessutom har hon insett att det spelar ingen roll hur mkt dom lovar. dom håller INGET ändå. Och så fan heller att vi lever i en demokrati. det verkar bara så. dom gör som dom vill i slutändan iaf!

2010-09-21 @ 16:57:30
Postat av: Berglund

jo, men gillar man inga av partierna ska man rösta blankt. Annars förespråkar man diktatur!

2010-09-21 @ 19:04:51
Postat av: Anonym

Jag tycker det är viktigt att rösta... Och om det inte finns nått parti man gillar får man väl skapa ett eget parti eller nått annat skit. Något måste man ju göra... man kan ju inte bara luta sig tillbaks och säga att allt är skit, man måste kämpa för det man tror på.

Det gjorde vi alltid när vi va yngre.

2010-09-22 @ 13:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0